Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kameratestin kaksi parasta puhelinta videovertailussa

1
Puhelinvertailu

Kameratestin kaksi parasta puhelinta videovertailussa
SuperSaf TV on tehnyt kameravertailun kahdesta tämän hetken kenties parhaasta Android-kamerapuhelimesta. Kyseessä ovat DxOMarkin kameratestin ykköspaikan jakavat HTC 10 sekä Galaxy S7 (DxOMark käytti edgeä).

Videolla tarkastellaan laitteiden kuvausta sekä etu- että takakameroilla ja niin still-kuvien kuin videoiden perusteella. Tietysti kuvauksessa otetaan myös huomioon olosuhteet ja kamerat kokeillaan myös pimeässä helpompien aurinkoisten kohteiden lisäksi.

Niin testaajan kuin allekirjoittaaneen mielestä voittaja on kuitenkin selvä, vaikka molemmat saivat DxOMarkin testissä 87 pistettä. Samsungin laite pystyy pääosin parempaan dynaamiikkaan ja tarjoaa valaistummat kuvat. Joissain tapauksissa sen valaistus menee hieman yli, mutta pääosin siitä on enemmän hyötyä kuin haittaa.

Tämä ei tietysti tarkoita, että HTC 10 on varustettu huonolla kameralla – päinvastoin. HTC 10 vain ei pysty ainakaan tässä testissä vastaamaan tämän hetken ykköselle. Muilla osa-alueilla HTC myös päihittää Samsungin helposti (*köh* UI *köh*).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

karmakameli
karmakameli

1

> Muilla osa-alueilla HTC myös päihittää Samsungin helposti (*köh* UI *köh*).

No mutta, noissahan on android, jota voi muokata niin kuin itse haluaa niin ei UI-eroilla pitäisi olla vaikutusta vertailuissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.