Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussalta strategiamuutos, mallia Applelta?

2
Matti Vähäkainu

OnePlussalta strategiamuutos, mallia Applelta?
OnePlus esitteli tällä viikolla tämän vuoden lippulaivamallinsa. Puhelin kantaa tietysti järjestysnumeronsa mukaisesti nimeä OnePlus 3 ja hinkuu jälleen haastamaan markkinoiden aivan kovimpia älypuhelimia.

Niin kutsutun lippulaivantappajan tekniikka ei ole aivan kaikilta osin (esim. näyttö) kärkimallien, kuten Galaxy S7:n, tasoa, mutta sen sijaan hintaa on hilattu merkittävästi alaspäin ja osittain tarjolla on jopa kilpailijoita parempaa rautaa (RAM). Näin OnePlus uskoo, että pienemmällä rahalla tarjotaan huippupuhelinten suorituskyky ja ominaisuudet.
Yhtiö on myös selventänyt muiden älypuhelinmallien tilannetta. Toistaiseksi OnePlus on julkaissut ainoastaan yhden lippulaivasarjasta poikkeavan laitteen. Edullisempi ja pienempi X-malli (kuvassa) ei kuitenkaan saa jatkossa seuraajia.

Engadgetin mukaan OnePlus haluaa panostaa täysillä yhteen malliin kerralla. Kiinalaisfirman toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut, että kyse ei ollut X-mallin heikkoudesta tai epäsuosiosta, mutta keskittyminen yhteen malliin on jatkossa yhtiön valinta.

Kenties mallia on päätetty ottaa Applelta, joka vuosikausia pärjäsi yhdellä iPhone-mallilla. OnePlussan suosio ei liene tässä vaiheessa vielä riittävä kannattamaan kahta erittäin kilpailukykyistä linjastoa. Lisäksi nyt yhtiö on luopunut kutsujärjestelmästä, joka vaatii suurempaa tuotantoa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

samulise (vahvistamaton)

1

"Niin kutsutun lippulaivantappajan tekniikka ei ole aivan kärkimallien, kuten Galaxy S7:n tasoa, mutta sen sijaan hintaa on hilattu merkittävästi alaspäin"? Mihinköhän tämä perustuu? sama prosessori SD 820. sama grafiikkapiiri, ja oneplussassa 6 gigaa ram muistia mitä ei muilla ole.

Vastaa
Siggy
Siggy

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samulise:

"Niin kutsutun lippulaivantappajan tekniikka ei ole aivan kärkimallien, kuten Galaxy S7:n tasoa, mutta sen sijaan hintaa on hilattu merkittävästi alaspäin"? Mihinköhän tämä perustuu? sama prosessori SD 820. sama grafiikkapiiri, ja oneplussassa 6 gigaa ram muistia mitä ei muilla ole.

Näytön resoluutiossa toki häviää, mutta hyvä pointti silti. Muokattu juttua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja