Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Mighty Eagle" jättää Rovion

1
Manu Pitkänen

Mighty Eagle jättää Rovion
Rovion keulakuvana mediassa ja markkinoinnissa esiintynyt Peter Vesterbacka aikoo jättää peliyhtiön.

Mighty Eagle -tittelillä toiminut Vesterbacka aikoo siirtyä sijoittajaksi ja kasvuyritysten neuvonantajaksi. Hänen mielestä nyt oli oikea aika jättää yhtiö, koska muutamia viikkoja sitten julkaistulla elokuvalla menee hyvin ja yhtiön sisällä on "hyvä tekemisen meininki". Vesterbacka omistaa osan Roviosta, joten yhteydet pelifirmaan tuskin katkeavat kokonaan, vaikka hän ei enää jatkossa palkkalistoilta löydykään.

Vesterbacka oli jo Rovio-aikoina mukana erilaisissa oppimiseen liittyvissä projekteissa ja ollut aktiivinen esimerkiksi koulutusviennin saralla. Hän on osakkaana koulutukseen erikoistuneissa Fun Academy- ja Lightneer-kasvuyrityksissä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja