Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n perustaja ja entinen toimitusjohtaja on jättänyt yhtiön

Puhelinvertailu

HTC:n perustaja ja entinen toimitusjohtaja on jättänyt yhtiön
Cher Wangin kanssa yhdessä HTC:n 1997 perustanut Peter Chou on päättänyt jättää yhtiön. Liki 20 vuoden taival päättyy kovan alamäen jälkeen, jonka aikana Choun lähtöä on pyydetty kriitikoiden toimesta.

Peter Chou luovutti toimitusjohtajan pallinsa viime vuonna toiselle perustajalle Cher Wangille. Chou on kuitenkin ollut yhtiön hallituksen varapuheenjohtajana ja osallistunut strategisiin päätöksiin.

Vuosien aikana Peter Choun johtama HTC on toteuttanut mm. maailman ensimmäisen Android-puhelimen, yhden ensimmäisistä 3D-puhelimista, Vive-virtuaalilasit, toimintakamera HTC RE:n sekä lukemattomia unohtumattomia Android- ja Windows-puhelimia.

HTC on juuri onnistunut huippupuhelimensa kanssa, joka on saanut hyviä arvioita ja lämpimän vastaanoton, vaikka kilpailijana on raudanluja Galaxy S7. Ehkäpä HTC 10 ja Viven myötä Cher Wangin johtama HTC lähtee uuteen nousuun ilman Chouta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.