Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 3 saa muistipäivityksen, tehot irti kuudesta gigasta

Puhelinvertailu

OnePlus 3 saa muistipäivityksen, tehot irti kuudesta gigasta
OnePlus on tiedottanut, että se tuo uudelle puhelimelleen päivityksen, joka korjaa – tai pikemminkin muokkaaa – muistinhallintaa.

OnePlus 3:n yksi puhutuimmista ominaisuuksista on sen huikea kuuden gigatavun RAM-muistia, mutta nopeusvertailut ovat osoittaneet, ettei laite käytä kaikkea tuota muistia hyväkseen kenties toivotulla tavalla. Nyt yhtiö on vahvistanut, että asiaan on tulossa muutos.
Vaikka OnePlus on kertonut, että ohjelmien taustalla pitämisen sijaan puhelimessa on keskitytty akkukestoon, niin useat käyttäjät haluavat parempaa suorituskykyä. Näinpä OnePlus on päättänyt tyydyttää asiakkaitaan.

Valitettavasti ensialkuun päivitys saapuu vain testaajien laitteisiin, mutta myös tavallisiin kuluttajalaitteisiin päivitys on tulossa. Tässä vaiheessa ei tosin ole tarkkaa päivämäärä milloin kuuden gigatavun RAM-muistista saa kaiken irti.

Päivitys tuo myös sRGB-tilan näyttöön, jota on syytetty liian saturoituneeksi.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja