Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaisen Snowfox-seurantalaitteen joukkorahoituskampanja alkoi

7
Manu Pitkänen

Suomalaisen Snowfox-seurantalaitteen joukkorahoituskampanja alkoi
Oululaislähtöinen Haltian on avannut Indiegogossa joukkorahoituskampanjan, jonka kautta kerättyjen varojen avulla on tarkoitus laajentaa heinäkuussa Suomen markkinoille saapuvan Snowfox-paikannuslaitteen myyntiä ulkomaille.

Haltian hakee laitteelle 50 000 dollarin rahoitusta, mutta kampanja toteutuu vaikkei rahoitustavoite tulisikaan täyteen. Laitteen tuotekehitystyö on saatu valmiiksi, joten kampanjan tavoitteena on lähinnä kerätä varoja myynnin laajentamiseen – samalla se toimii tietysti kätevänä markkinointitempauksena tuotteelle. Tähän mennessä Snowfoxia on tuettu noin 3000 dollarin verran.

Snowfox on käytännössä pienen rasian kokoinen laite, jonka avulla on mahdollista saada reaaliaikaista paikkatietoa jonkin esineen tai ihmisen sijainnista. Haltian on keskittynyt markkinoimaan tuotetta lasten seurantaan. Sisäänrakennetun 3G-tuen ansiosta Snowfoxiin on mahdollista myös soittaa ja kysyä lapselta mitä hän tekee.Snowfoxissa on sisäänrakennettu SIM-kortti, joka maksaa kuukaudessa 9,99 euroa. Itse laitteen suositushinta on 149 euroa, mutta Indiegogon kautta sen pystyy ostamaan hieman edullisemmin. Laitteen akku kestää viikon ilman latausta. Snowfox on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Laitteelle tarkoitettu älypuhelinsovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

aapii
aapii

2

Mitenkäs tuo eroaa jo markkinoilla olevasta Yepson paikantimesta, joka on halvempi hankintahinnaltaan ja kk-maksuiltaan ja akun kestoltaan parempi?
Tuohon iPhonen "etsi ystäväni" toimintoon verrattuna parempi, kun voi jättää vaikka veneeseen, tai moottoripyörään piiloon mahdollisen varkauden varalta ja akku kestää jopa kuukausia yhdellä latauksella.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti aapii:

Mitenkäs tuo eroaa jo markkinoilla olevasta Yepson paikantimesta, joka on halvempi hankintahinnaltaan ja kk-maksuiltaan ja akun kestoltaan parempi?
Tuohon iPhonen "etsi ystäväni" toimintoon verrattuna parempi, kun voi jättää vaikka veneeseen, tai moottoripyörään piiloon mahdollisen varkauden varalta ja akku kestää jopa kuukausia yhdellä latauksella.

Tuossahan lukee että kestää viikon ilman latausta?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:


Tuossahan lukee että kestää viikon ilman latausta?


Yepzonille mainittu kuukausi on parempi kuin Snowfox viikko.

Snowfoxin plussaksi voi laskea 3G ja ääni (puhelu) tuki, muu jäi epäselväksi.

Vastaa
Nonyt
Nonyt

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:


Tuossahan lukee että kestää viikon ilman latausta?


Yepzonille mainittu kuukausi on parempi kuin Snowfox viikko.

Snowfoxin plussaksi voi laskea 3G ja ääni (puhelu) tuki, muu jäi epäselväksi.


Snowfoxissa on puhelin, mitä Yepzonissa ei ole. Jos näet että lapsi on väärässä paikassa, mitä haluat tehdä? Soittaa sille ja selvittää miksi.

Akun kesto taas riippuu myös paikannustiheydestä ja -tarkkuudesta. Ja kestävyys on eri luokkaa kuin näytöllisissä puhelimissa. Eikä ole huolta lapsen wifi-googlailuista.

Vastaa
harham
harham

6

Ehkä tarkoituksella ei kerrota miten tämä laite auttaisi dementoituneita vanhuksia joita melkein päivittäin etsitään. Tietosuojavaltuutettu varmaan kieltää aikuisen vaikka onkin dementoitunut seurannan, lasta kun holhooja voi vapaasti tarkkailla.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti harham:

Ehkä tarkoituksella ei kerrota miten tämä laite auttaisi dementoituneita vanhuksia joita melkein päivittäin etsitään. Tietosuojavaltuutettu varmaan kieltää aikuisen vaikka onkin dementoitunut seurannan, lasta kun holhooja voi vapaasti tarkkailla.

Niin ja dementoitunut vanhushan aina kantaisi tämmöistä mukanaan? Saatika lapsi... unohtaa sen varmasti johonkin tai jättää tahallaan

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.