Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google esitteli uuden patsaan ja paljasti Nougatin versionumeron

Puhelinvertailu

Google esitteli uuden patsaan ja paljasti Nougatin versionumeron
Google paljasti eilen, että tulevan Android N:n nimi on Nougat. Nyt yhtiö on myös julkistanut uuden Android-patsaan julkistaessaan sen versionumeron.

Muun muassa HTC on vahvistanut, että Nougat on tulossa sen huippulaitteille. Myös samaisen yhtiön tuleville Nexus-laitteille saapuva Android on nyt virallisesti Android 7.0 Nougat.
Kyse on siis seitsemännestä täysluvusta Androidin historiassa, jonka aikana mm. Gingerbread, Jelly Bean ja KitKat olivat – ainakin versionumeron mukaan – pienempiä päivityksiä.

Google ei ole vielä paljastanut milloin Nougat tulee virallisesti saataville, mutta alkusyksystä on hyvä veikkaus ainakin uusien Nexus-laitteiden julkaisun osalta. Tietysti päivitystahti vanhemmissa puhelimissa riippuu kovasti valmistajasta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja