Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei käytti viiden tonnin järkkärillä otettua kuvaa mainostaessaan P9-älypuhelimen kameraa

1
Puhelinvertailu

Huawei käytti viiden tonnin järkkärillä otettua kuvaa mainostaessaan P9-älypuhelimen kameraa
Huawei on julkaissut Googlen yhteisöpalvelussa oheisen kuvan, joka eittämättä sopisi hyvin vaikkapa H&M:n mallistoon. Tekstissä kehutaan yhtiön tänä keväänä julkistetun P9-huippupuhelimen kaksoiskameraa, joka kuvan perusteella ansaitsee ylisanoja.

Valitettavasti skeptisempi tarkastelu on paljastanut, että kyse on kaikkea muuta kuin P9:n tuplakameralla otetusta kuvasta. EXIF-tiedoista selviää, että Huawei on ottanut kuvan Canonin ammattilaisille suunnatulla 5D Mark III -järjestelmäkameralla, jolla on hintaa noin viisi tuhatta euroa kuvan ottamiseen käytetyn objektiivin kanssa (Verkkokauppa.comissa kyseinen kaksikko n. 5500e).


Vaikka P9:n kamera on tehty yhteistyössä Leican kanssa, niin tällaista jälkeä sillä ei siis saa aikaan. Tai ainakin jos saa, niin Huaweilla ei siihen uskota. Ainakin Canonilla ollaan varmasti tyytyväisiä, kun paljastui, että Huawei käyttää ennemmin heidän järjestelmäkameraa pönkittämään omia tuotteitaan kuin esimerkiksi Leican tuotteita.

Nolo tapaus Huawein osalta, jonka johdosta jäämmekin odottelemaan virallisia pahoitteluja, joita ainakaan tämän kirjoitushetkellä ei ole vielä julkaistu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja