Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Turkulainen pelistudio myytiin Aasiaan yli 3 miljoonalla eurolla

Manu Pitkänen

Turkulainen pelistudio myytiin Aasiaan yli 3 miljoonalla eurolla
Hongkongilainen mobiilipeleihin erikoistunut julkaisuyhtiö Animoca Brands on ostanut turkulaisen TicBits-pelistudion. Yrityskaupan kokonaisarvo on 3,35 miljoonaa euroa, josta miljoona euroa on sovittu maksettavaksi vuonna 2018.

TicBitsillä työskentelee kymmenisen työntekijää ja yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuonna miljoonaan euroon. Animocan Brandsin ostopäätöstä helpotti todennäköisesti TicBitsin erinomainen kannattavuus, liikevaihdosta jäi yhtiölle peräti 590 000 euroa voittoa.

Alkuvaiheessa TicBits keskittyi melko perinteisiin peleihin, kuten Sudokuun, miinaharavaan, pasianssiin ja sanapeleihin. Viime vuonna yhtiö kuitenkin lanseerasi Crazy Kings -pelin, jossa pelaajan tarkoituksena on torjua hyökkäyksiä ja puolustaa hallitsemaansa tornia käyttämällä erilaisten korttien tarjoamia puolustuskeinoja.


Animoca Brandsin tarkoituksena on laajentua TicBitsin avulla paremmin Euroopan markkinoille. Kaupan ansiosta TicBits pääsee vuorostaan hyödyntämään Animoca Brandsin rakentamaa mainosverkkoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja