Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Viimeisiä OnePlus X -puhelimia tulee vielä saataville

Matti Vähäkainu

Viimeisiä OnePlus X -puhelimia tulee vielä saataville
OnePlus kokeili viime vuonna kahden puhelimen strategiaa, mutta pian se vaipuu unholaan. Viimevuotisen OnePlus 2 -huippumallin pikkusisarmalli OnePlus X ei saa tänä vuonna seuraajaa, mutta pienempää ja edullisempaa mallia on vielä mahdollista saada.

OnePlus 3:n seuraksi ei siis tule uutta X-mallia, mutta OnePlus myy jatkossakin viime syksynä esiteltyä X-mallia. Vaikka yhtiön verkkokaupasta OnePlus X -malli on loppunut ja niitä ei lupailla lisää, niin yhtiöstä kerrotaan, että joitain malleja tulee edelleen myyntiin.

OnePlus kertoi GSMArenalle, että Onyx ja Ceramic -versioita tulee edelleen myyntiin, mutta vaalea Champagne on loppuumyyty eikä palaa. Kahta myynnissä edelleen olevaa versiota tosin tulee vain rajattuja määriä seuraavien kuukausien aikana, joten jos sellaisen haluaa, niin yhtiötä suositellaan seuraamaan virallista foorumia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja