Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee Galaxy S7:n olympiaversiota videolla

Puhelinvertailu

Samsung esittelee Galaxy S7:n olympiaversiota videolla
Samsung kiusoitteli huippupuhelimensa erikoisversiolla viime viikon lopulla ja lupaiili julkaisua tämän viikon torstaille. Nyt laite on myös paljastettu kokonaisuudessaan ja tarjolla on myös video.

Oheisella videolla esitellään siis Samsungin Galaxy S7 edge Olympic Games Edition -laitetta. Huh, mikä nimi, vai mitä? Vaikka nimi on komea, tai ainakin pitkä, niin kyse on käytännössä samasta laitteesta mikä on ollut jo markkinoilla tovin.
Käytännössä olympialaisten kunniaksi julkaistu versio on siis olympiaväreillä koristeltu Galaxy S7 edge. Värit näkyvät paitsi ulkoisesti yksityiskohdissa niin myös laitteen suosituimmissa sovelluksissa.

Laitetta myydään 18. päivä heinäkuuta alkaen hyvin rajattu 2016 kappaleen erä, joista Suomeen tuskin saapuu montaa. Samsung kuitenkin tarjoaa laitteen kaikille olympialaisiin osallistuville, joten muutamat suomalaisetkin näitä saavat.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja