Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hurja suosio: Pokemon Gossa vietetään enemmän aikaa kuin WhatsAppissa

1
Manu Pitkänen

Hurja suosio: Pokemon Gossa vietetään enemmän aikaa kuin WhatsAppissa
Pokémonin kultakausi on jo takanapäin, mutta se näyttää olevan vain etu uudelle Pokémon Go -mobiilipelille. Älypuhelinpelaajat ovat joko nostalgiasyistä tai muuten uteliaisuuttaan ladanneet ahkerasti peliä Yhdysvalloissa.

Tutkimusyhtiö SimilarWebin mukaan uutta peliä ladattiin pelkästään Yhdysvalloissa ja Androidilla pian julkaisun jälkeen jopa kolme kertaa ahkerammin kuin deittisovellus Tinderiä. Peliä pelataan myös erittäin ahkerasti: päivittäisillä käyttäjämäärillä mitattuna se on lähestynyt Android-käyttäjien keskuudessa Twitterin tasoa. Pokémon Gossa vietetään aikaa jopa 43 minuuttia päivässä, se on puolet enemmän kuin WhatsAppin tapauksessa.

Suuri suosio on aiheuttanut myös ongelmia. Palvelinkapasiteettia ei oltu varattu tarpeeksi pelaajaryntäystä varten, minkä takia pelaaminen ei ole ollut aina ollut mahdollista. Suosio on todennäköisesti yllättänyt myös kehittäjät.

Pokémon Gossa ajatuksena on skannata ympäristöä puhelimen kameralla, joka lisää näytölle paikasta ja ajasta riippuen erilaisia Pokémon-hahmoja. Pelaajan tehtävänä on toimia Ash Ketchumina eli napata villit Pokémonit ja kesyttää ne.


Peliä ei ole saatavilla Suomessa, mutta Android-käyttäjät voivat halutessaan asentaa sen epävirallisista lähteistä APK-tiedostona.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

rmCowboy
rmCowboy

1

Tässä siis ei skannata ympäristö kameralla. Kameraa ei tarvita ollenkaan pelissä. Ja myös iPhone käyttäjät pääsevät jo pelaamalla vaihtamalla hetkellisesti puhelimessa apple tilin maaksi esimerkiksi uuden seellannin tai yhdysvallat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja