Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio hylkää Windowsin – Keskittyy tuotoisimpiin alustoihin

2
Manu Pitkänen

Rovio hylkää Windowsin – Keskittyy tuotoisimpiin alustoihin
Rovio on päättänyt lopettaa Windows Phonen tukemisen, joten pelejä ei enää kehitetä Microsoftin älypuhelinalustalle. Samalla loppuu myös tuki Windows-alustalle ylipäänsä, joten yhtiö aikoo kehittää pelejä jatkossa vain iOS:lle ja Androidille.

Asia tuli ilmi yksityisen henkilön Roviolle lähettämästä kyselystä, jonka vastaussähköpostin hän välitti uutisen julkaisseelle Windows Central -sivustolle.

Windows-alusta ei noussut missään vaiheessa erityisen vahvaan asemaan mobiilissa, joten Rovion kaltaiselle mobiilipeliyhtiölle alustan hylkääminen on varsin luonteva ratkaisu. Varsinkin kun Roviolla itsellään on ollut omat haasteensa talouden kanssa. Rovio ei näytä kuitenkaan olevan luottavainen sen suhteen, että Windows 10:n tukeminen universaalien sovellusten kautta olisi tarpeeksi tuottoisaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Calileon
Calileon

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti trooper78:

Näinköhän jo ostetut pelit toimii vielä tuen loppumisen jälkeen =/

Eiköhän nuo toimi. Päivityksiä ja uusia kenttiä vaan ei enään tule.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.