Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljastaa iPhone 7:n värivaihtoehdot?

Puhelinvertailu

Vuoto paljastaa iPhone 7:n värivaihtoehdot?
Tulevasta iPhonesta on vuotanut paljon tietoa, joka on pääosin hyvä ottaa tietysti muhkealla annoksella skeptisyyttä. Mikäli huhuja ja erinäisiä kuvavuotoja haluaa kuitenkin uskoa, niin laite on kovasti edeltäjänsä näköinen.

Tämä pitää paikkansa erityisesti laitteen metallista rakennetta. Muutoksia on tapahtunut kamerassa ja antenniviivoissa, mutta metallinen kuori näyttää samanlaiselta. Näinpä voi olettaa, että laite saapuu myös edeltäjän värivalikoimalla.
Nyt verkkoon on vuotanut kuva, joka esittää väitetysti iPhone 7:n värivalikoiman ja tietysti kaikki edellisestä tutut neljä värivaihtoehtoa ovat tallella. Tarjolla vaikuttaa siis edelleen olevan harmaa, tummanharmaa, pinkki kulta sekä kulta.

Voi tietysti olla, että Applella on hihassa vielä huippusalainen uusi värivaihtoehto, joka ei ole löytänyt tietään vuotoihin. Ehkäpä kenties pitkästä aikaa musta iPhone?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja