Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Voittaako päivittynyt OnePlus 3 nopeudessa Galaxy S7:n?

Puhelinvertailu

Voittaako päivittynyt OnePlus 3 nopeudessa Galaxy S7:n?
OnePlussan uusi huippumalli OnePlus 3 on otettu vastaan loistavasti sekä arvostelijoiden että kuluttajien toimesta, mutta täysin kitkattomasti ei kiinalaisyhtiön julkaisu kuitenkaan mennyt. Arvostelijoiden huomioimat ongelmat näytössä ja RAM-muistin hallinnassa otettiin kuitenkin pikaisesti korjauksen alle.

Kuukauden sisällä julkaisusta OnePlus 3 sai merkittävän päivityksen, jonka avulla näytön saa kalibroitua aidompiin väreihin ja yhtiön mukaan huimastai kuuden gigatavun RAM-muistista pääsee nauttimaan nyt entistä paremmin.

PhoneBuff onkin ottanut tosielämän suorituskykytestiin tähän asti ykköspaikkaa pitäneen Galaxy S7:n Exynos-version sekä OnePlus 3:n uudella päivityksellä varustettuna. Ennen päivitystä Galaxy S7 otti helposti voiton, kun OnePlus 3 ei pitänyt sovelluksia taustalla päällä, mutta miten on nyt päivityksen jälkeen?

Päivitys on selkeästi auttanut, sillä pelit pysyvät taustallakin päällä, joten kuuden gigatavun RAM-muistista on todella hyötyä. Lopulta OnePlus 3 päätyy voittamaan Galaxy S7:n melko selkeästi, joka on huikea suoritus 400 euron puhelimelta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja