Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple saavutti uuden virstanpylvään: Miljardi iPhonea myyty

Manu Pitkänen

Apple saavutti uuden virstanpylvään: Miljardi iPhonea myyty
Apple kertoi aiemmin tänä vuonna, että sen kehittämiä laitteita on ympäri maailman käytössä yli miljardi kappaletta. Viime vuoden alussa Apple kertoi myyneensä yli miljardi iOS-laitetta.

Nyt yhtiö on kertonut uudesta miljardi-rajapyykin saavuttamisesta: Myytyjen iPhone-puhelimien määrä on ylittänyt miljardin kappaleen rajan. Applen toimitusjohtaja Tim Cook kertoi virstanpylväästä yhtiön työntekijöille suunnatussa tilaisuudessa osavuosituloksen julkistamisen jälkeen.

Rajapyykki ylittyi viime viikolla, mutta sen tarkempia tietoja miljardinnen iPhonesta ei kerrottu julkisuuteen. The Verge yritti tiedustella missä historiallinen puhelin myytiin tai saiko ostaja osakseen jonkinlaista erityiskohtelua, mutta Apple ei suostunut kommentoimaan näitä asioita. Tim Cook esitteli kuitenkin kyseistä iPhone-yksilöä tilaisuudessa, joten puhelin saattaa jäädä Applen omiin kokoelmiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja