Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi sovellus parantaa iPhonen kameraa – Microsoft Pix

2
Manu Pitkänen

Uusi sovellus parantaa iPhonen kameraa – Microsoft Pix
Windows on kulkenut mobiilin osalta varsin kivikkoista polkua, minkä Microsoft on itsekin hiljalleen pystynyt myöntämään. Ohjelmistojätti ei jää kuitenkaan tuleen makaamaan, vaan uutena strategiana on hyödyntää kilpailijoiden laitekantoja omien teknologioiden kehittämiseksi.

Tuorein esimerkki tästä on iPhonelle julkaistu uusi Pix-kamerasovellus, jossa hyödynnetään Microsoftin osaamista mobiilikuvaamisessa sekä tekoälyssä. Sovelluksen johtoajatus on se, että puhelin ottaa jatkuvasti valokuvia kamerasovelluksen ollessa auki ja valitsee yhteensä kymmenestä kuvaushetkellä otetusta kuvasta parhaimman. Kuvaparvesta seitsemän on suljinpainikkeen painamista edeltävästä hetkestä ja loput kolme kuvaa on otettu suljinpainikkeen painamisen jälkeen.

Ajatus jatkuvasti toimivassa sarjakuvauksessa on se, että hyvin harvoin kuvaustilanteissa suljinpainiketta painetaan juuri sillä hetkellä jolloin tilanteesta saisi parhaimman kuvan. Tämän lisäksi Microsoftin algoritmit parantavat lopullista kuvaa vähentämällä kohinaa ja parantamalla kontrastia parven muiden kuvien tarjoaman datan avulla.


Pixillä on myös mahdollista ottaa niin sanottuja eläviä kuvia, joissa varsinainen kuvauskohde on jäädytetty paikoilleen, mutta taustalla olevat kohteet liikkuvat kuin videossa.

Sovellus on ladattavissa App Storesta iPhonelle ja iPadille. Microsoftin tarkoituksena on julkaista Android-versio myöhemmin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Abcabc375
Abcabc375

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti toope:

Microsoftin osaamista parhaimmillaan. Sovellus kaatu joka kerta kun ottaa kuvan.

I am not surprised.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja