Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Android saapuu ensimmäisiin laitteisiin jo lähipäivinä?

1
Puhelinvertailu

Uusi Android saapuu ensimmäisiin laitteisiin jo lähipäivinä?
Melkoisen vakuuttavan ansioluettelon mobiililaitteiden ja -alustoiden vuototiedoista omaava Evan Blass on kertonut Twitterissä, että tulevan Android Nougatin julkistus on jo ovella.

Blassin mukaan Google esittelee Androidin 7.0-version kuluvan kuukauden aikana ja ensimmäisiin laitteisiin se saattaa saapua jo 5. päivä saapuvan tietoturvapäivityksen kanssa. Tämä ei koske kuitenkaan missään tapauksessa muutaman vuoden takaista Nexus 5 -laitetta, joka Blassin mukaan jää vaille Nougatia kokonaan.

Loppukesä ja syksy onkin jälleen kiireistä aikaa mobiilialla, kun tulossa on tällä viikolla uusi Note-huippupuhelin, uudet Nexus-laitteet sekä tietysti Applen uusimmat puhelinmallit. Nexus-laitteet todennäköisesti esitellään Android-julkaisun yhteydessä.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja