Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uudistetut Gear VR -lasit sisältävät muutamia parannuksia

Sami Koivunen

Samsungin uudistetut Gear VR -lasit sisältävät muutamia parannuksia
Samsung on esitellyt tänään Galaxy Note7:n julkaisun yhteydessä uudistetut Gear VR -virtuaalilasit. Uudet lasit tarjoavat USB-C-liittimen ja hieman aiempaa laajemman katselukulman.

Gear VR -lasien vuoden 2016 malli on edelleen yhteensopiva Samsungin S7-, S7 edge-, Note5-, S6 edge+-, S6- ja S6 edge -älypuhelinmallien kanssa. Laitteen katsekulma on nyt 101 astetta. Viime vuoden mallista uuden Gear VR:n erottaa helposti tummasta ulkoasustaan.
Suuria teknisiä parannuksia viime vuoden laseihin ei ole, sillä Galaxy Note7 käyttää samaa 518 ppi:n Super AMOLED -näyttöä kuin viime vuoden Note-älypuhelin ja sen järjestelmäpiiri on sama kuin kevään S7- ja S7 edge -huippumalleissa.

Uudet Gear VR -lasit saapuvat myyntiin Yhdysvalloissa elokuun 19. päivänä. Suomen ensimmäisestä myyntipäivästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta lasien kerrotaan saapuvan ilmaiseksi Galaxy Note7:n ennakkotilaajille.Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja