Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uudistetut Gear VR -lasit sisältävät muutamia parannuksia

Sami Koivunen

Samsungin uudistetut Gear VR -lasit sisältävät muutamia parannuksia
Samsung on esitellyt tänään Galaxy Note7:n julkaisun yhteydessä uudistetut Gear VR -virtuaalilasit. Uudet lasit tarjoavat USB-C-liittimen ja hieman aiempaa laajemman katselukulman.

Gear VR -lasien vuoden 2016 malli on edelleen yhteensopiva Samsungin S7-, S7 edge-, Note5-, S6 edge+-, S6- ja S6 edge -älypuhelinmallien kanssa. Laitteen katsekulma on nyt 101 astetta. Viime vuoden mallista uuden Gear VR:n erottaa helposti tummasta ulkoasustaan.

Suuria teknisiä parannuksia viime vuoden laseihin ei ole, sillä Galaxy Note7 käyttää samaa 518 ppi:n Super AMOLED -näyttöä kuin viime vuoden Note-älypuhelin ja sen järjestelmäpiiri on sama kuin kevään S7- ja S7 edge -huippumalleissa.

Uudet Gear VR -lasit saapuvat myyntiin Yhdysvalloissa elokuun 19. päivänä. Suomen ensimmäisestä myyntipäivästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta lasien kerrotaan saapuvan ilmaiseksi Galaxy Note7:n ennakkotilaajille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.