>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimainen Polar julkaisi M600-urheilukellon vakuuttavilla ominaisuuksilla

Sami Koivunen

Kotimainen Polar julkaisi M600-urheilukellon vakuuttavilla ominaisuuksilla
Kotimaisen Polarin uusi M600-urheilukello on jotain aktiivisuusrannekeen ja älykellon väliltä.

Android Wear -käyttöjärjestelmällä varustettu M600-kello on vedenpitävä IPX8-luokituksella, mittaa sykettä ja sisältää integroituna ominaisuutena GPS-paikantimen. Sykettä mitataan suoraan ranteesta kuudella LED-sensorilla. Laitteessa on myös neljä gigatavua tallennustilaa, jota voi hyödyntää musiikin kuunteluun älypuhelimen kautta.

1,3 tuuman taustavalaistulla TFT-näytöllä varustetun M600:n muihin teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat kaksiytiminen MediaTek MT2601 -piiri ja 512 megatavun RAM-muisti. 500 milliampeeritunnin akun luvataan kestävän Android-puhelimeen liitettynä 2 päivää tai kahdeksan tuntia harjoittelua ja iPhoneen liitettynä yhden päivän tai kahdeksan tuntia harjoittelua. M600:n mitat ovat 45x36x13 millimetriä ja painoa melko kookkaalla kellolla on 63 grammaa.

M600 on optimoitu erityisesti urheiluun ja suunniteltu käytettäväksi yhdessä Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa. Kello on saapunut myyntiin 349,90 euron suositushinnalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.