Nokian puhelimien uusi isäntä käynnistää tuotantoa uudelleen

Manu Pitkänen

Nokian puhelimien uusi isäntä käynnistää tuotantoa uudelleen
Käyttöoikeudet Nokia-brändiin ostanut HMD Global on aloittanut matkapuhelimien valmistuttamisen intialaisessa Sri Cityssä sijaitsevassa tehtaassa.

Nokia-merkkisiä matkapuhelimia on valmistettu tähänkin asti muualla sijaitsevissa laitoksissa, mutta tuotannon käynnistyminen Sri Cityssä osoittaa HMD Globalin etenevän nopealla aikataululla omissa suunnitelmissaan.

Käyttöoikeus Nokia-brändiin ja Nokia-merkkisten peruspuhelimien tuotanto-oikeudet HMD Global osti toukokuun puolivälissä. Yhtiön johdosta löytyy useita Nokia-taustaisia henkilöitä.

HMD Global ei halunnut kommentoida tulevaisuuden suunnitelmiaan The New Indian Expressille, mutta vahvisti kuitenkin aloittavansa liiketoiminnan juuri peruspuhelimien kautta. HMD Global kehittää kuitenkin myös Nokia-merkkisiä älypuhelimia parhaillaan. Nokialla on edelleen vahva brändiarvo Intiassa ja suurin osa maassa myytävistä puhelimista on peruspuhelimia.Päivitys. Poistettu virheellinen tieto tehtaan historiaan liittyen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.