Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n seuraavasta huippuälypuhelimesta vuodettiin kuvia

Sami Koivunen

LG:n seuraavasta huippuälypuhelimesta vuodettiin kuvia
Android Authority -sivusto ja Twitterissä vaikuttava @OnLeaks-käyttäjä ovat yhteistyössä vuotaneet renderöityjä kuvia LG:n tulevasta V20-huippupuhelimesta.

V20:n odotetaan olevan seuraaja viime vuonna esitellylle V10:lle. Sen julkaisun odotetaan tapahtuvan 6. syyskuuta ja siitä on väitetysti vuodettu jo joitakin teknisiä tietoja. V20:n odotetaan olevan ensimmäinen jo julkaisuhetkellään Android Nougat -käyttöjärjestelmällä varusteltu älypuhelin.

Kuvien perusteella ei pysty vielä sanomaan varmaksi, onko V20 LG G5 -älypuhelimen tapaan modulaarinen. Puhelimen odotetaan kuitenkin kuvien perusteella olevan noin millimetriä paksumpi kookkaan kameran kohdalta verrattuna muuhun takakuoreen. Äänensäätöpainikkeet on myös sijoitettu V10:stä poiketen takakuoren sijasta puhelimen kyljille.V20:n vuodot ovat jatkoa @OnLeaksin pari päivää sitten vuotamille kuville Sonyn Xperia XR -huippupuhelimesta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja