Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Note7 rikkoo ennätyksiä ennakkotilausmäärissä

Puhelinvertailu

Note7 rikkoo ennätyksiä ennakkotilausmäärissä
Samsung esitteli viikko sitten uuden Note-älypuhelimen, jolla se haastaa kaikki suuremmalla näytöllä varustetut huippulaitteet. Puhlettikategorian kuningas on vuosien ajan ollut ehdoton ykkönen myyntiluvuissa ja sama tahti on jatkunut, ainakin valmistajan kotimaassa.

Raportit Etelä-Koreasta kertovat, että uusi Note7 on laittanut tilastoja uusiksi huimilla ennakkotilausmäärillä. Korea Heraldin mukaan Galaxy Note7:ää on tilattu Samsungin kotimaassa ensimmäisten päivien aikana noin 100 000 kappaleen päivävauhdilla.

Kahdessa päivässä kerätyt 200 000 ennakkotilausta on kaksi kertaa nopeampi tahti kuin tätä ennen eniten Galaxy-laitetilauksia keränneellä Galaxy S7:llä. Tämä ei tietysti kerro vielä, että laite ohittaisi myöhemmin varsinaisissa myyntimäärissä Galaxy S7:n.

Jäämme odottamaan ovatko viralliset myyntiluvut todella näin hyviä ja jatkuuko trendi myös länsimaissa, joissa Samsungin brändi ei ole kotimaansa tasolla. Selvää on, että ominaisuuksien puolesta laite on kyvykäs lähes millaiseen tulokseen vain.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.