Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go päivittyi – Tältä näyttää uusi Nearby-ilmaisin

1
Manu Pitkänen

Pokemon Go päivittyi – Tältä näyttää uusi Nearby-ilmaisin
Pokémon Gon pelaajia lähes ensimmäisistä päivistä lähtien raastanut Nearby-ilmaisimen toimimattomuuteen ei ole välttämättä tulossa suoraa korjausta, vaan sen toimintaperiaate voi muuttua kokonaan. Niantic testaa tuoreen päivityksen avulla uuden järjestelmän toimintaa.

Nearby-ilmaisin kertoo pelaajalle millaisia Pokémoneja hänen lähialueeltaan löytyy. Toimiessaan ilmaisin kertoi myös karkean etäisyyden tassujen avulla: yksi tassu hahmon alla tarkoitti Pokémonin olevan hyvin lähellä, kun taas kolme tassua tarkoitti hahmon löytyvän kauempaa. Järjestelmä rikkoontui nopeasti pelin julkaisun jälkeen, minkä takia kaikkien lähialueen Pokémonien alla näkyi aina kolme tassua.

Niantic on pähkäillyt asiaa ja testaa juuri julkaistulla päivityksellä uutta järjestelmää. Nyt Pokémonien sijainti on jaettu kahteen kategoriaan: Nearby-otsikon alla olevat Pokémonit löytyvät Pokéstopeilta, kun taas muualla sijaitsevat hahmot ovat Sightings-otsikon alla. Järjestelmä näyttää kuvana mistä Pokéstopilta "moneja" kannattaa yrittää metsästää.Järjestelmää testataan pienellä joukolla pelaajia, joten päivityksen asentamisen jälkeen et välttämättä pääse kokeilemaan uutta Nearby-ilmaisinta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

JussiFX
JussiFX

1

Vaikka pokestop-nearby -toiminto ei vielä olekaan käytössä, niin uusi "Sightings"-lista on huomattavasti kätevämpi kuin vanha Nearby. Nimestä huolimatta se tuntuisi olevan korjattu versio vanhasta systeemistä, eli lista päivittyy kunnolla. Pokemonit eivät jää haamuilemaan listalle, vaan kohtuullisen matkan päästä näkyvät ja myös poistuvat jos menee väärään suuntaan. On siis jotain mahkuja löytää se Pokemon, kun ei tarvitse miettiä onko lista vanhentunut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja