Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reuters: Pokémon Go -klooneja ei ole vielä luvassa – Rovio: "Ei ole helppoa saada ihmisiä nousemaan sohvalta"

Sami Koivunen

Reuters: Pokémon Go -klooneja ei ole vielä luvassa – Rovio: Ei ole helppoa saada ihmisiä nousemaan sohvalta
Uutistoimisto Reuters on koonnut yhteen pelinkehittäjien mielipiteitä Pokémon Go -hittipelistä. Kommenttien perusteella lisättyä todellisuutta hyödyntäviä kilpailijoita ei Pokémon Golle ole näköpiirissä.

Rovion peliliiketoiminnan johtaja Wilhelm Taht kommentoi uutistoimistolle, että "ei ole helppoa saada ihmisiä nousemaan sohvalta" ja "alueella on ollut paljon yrityksiä aiemmin". N3tworkia nykyisin johtava ja ennen Electronic Artsilla työskennellyt Neil Young uskoo puolestaan, että "tänään ei ole sopiva hetki julkasta lisätyn todellisuuden pelikokemusta".

Sony Interactive Entertainmentilla työskentelevä Richard Marks huomautti puolestaan, että Pokémoneissa on valtava brändivoima verrattuna esimerkikiksi samoja piirteitä sisältävään Invizimals-peliin. Lisko yhdellä ja lisko kahdella ei olekaan läheskään samaa vetovoimaa kuin kaikkien tuntemalla Pikachulla. Warner Bros Interactive Entertainmentia johtava David Haddad uskoo kuitenkin, että "olemme vasta raapaisseet pintaa siitä, mitä tulemme näkemään".Uutisoimme viime viikolla, että ainakin Harry Potterista on tekeillä Pokémon Gon kaltainen peli.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja