Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note7:stä tulee isommalla muistilla varusteltu erikoisversio

Sami Koivunen

Galaxy Note7:stä tulee isommalla muistilla varusteltu erikoisversio
The Korea Heral -sivuston mukaan Samsungin mobiililiiketoimintaa johtava Dongjin Koh on varmistanut, että Galaxy Note7:stä tulee myyntiin kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varusteltu versio.

Erikoisversio tulee alustavasti saataville vain Kiinassa, jossa paikalliset älypuhelinvalmistajat tarjoavat teknisiltä ominaisuuksiltaan kovaa kilpailua erityisesti tallennustilan osalta. Koh jätti kuitenkin oven auki sille, että huippuversio tulisi myös muille markkinoille.

Suuressa RAM-muistin määrässä on kuitenkin kääntöpuolensa, sillä se voi kuluttaa enemmän virtaa ja laskea toiminta-aikaa. Tallennustilaakin on mahdollista lisätä perusmalliin peräti 256 gigatavua microSD-kortin avulla.

Galaxy Note7 on rikkonut ennätyksiä ennakkotilausmäärissä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja