>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuomio ei pelästyttänyt – Uber-kuskeista käynnissä useita poliisitutkintoja

Manu Pitkänen

Tuomio ei pelästyttänyt – Uber-kuskeista käynnissä useita poliisitutkintoja
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi viime keväänä Uber-kyytejä luvattomasti ajaneen vuonna 1993 syntyneen miehen sakkoihin ja menettämään kyytipalkkionsa valtiolle. Tuomio ei näytä kuitenkaan pelästyttäneen kuskeja niin paljoa, että kyytien ajaminen olisi loppunut.

MTV:n mukaan poliisi pysäytti Helsingissä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kolme Uber-kuskia, joita epäillään nyt luvattomasta taksiliikenteen harjoittamisesta. Aikaisemmin poliisi kirjoitti kuskeille sakon, mutta nyt liikennöinnistä tehdään suoraan rikosilmoitus ja asia etenee esitutkintaan. Helsingin poliisi kertoi MTV:lle, että parhaillaan käynnissä on kymmeniä Uber-kuskeihin liittyviä esitutkintoja.

Uber ei ole palveluna laitoin Suomessa, eikä Uber-kyytien ajaminenkaan ole suoranaisesti myöskään laitonta. Uber-kuskilta vaaditaan kuitenkin samoja lupia kuin mitä taksikuskeiltakin. Useimmissa tapauksissa nämä luvat puuttuvat kokonaan, joten kyytien ajaminen on luvatonta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.