>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen huippuyksinkertainen videopuhelusovellus on nyt ladattavissa

2
Manu Pitkänen

Googlen huippuyksinkertainen videopuhelusovellus on nyt ladattavissa
Toukokuussa Google I/O -kehittäjätapahtuman avajaisesityksessä julkistettu Google Duo -videopuhelusovellus on julkaistu Androidille ja iOS:lle. Saatavuus voi vaihdella vielä maittain, mutta ohjelman pitäisi olla ladattavissa ympäri maailman tulevien päivien aikana.

Google Duon ajatuksena on tarjota mahdollisimman minimalistinen ja yksinkertainen sovellus videopuheluiden soittamiseen. Tästä syystä ohjelman ominaisuusvalikoima ei ole erityisen huikaiseva, Duolla ei voi esimerkiksi soittaa lainkaan ryhmävideopuheluita. Google on halunnut keskittyä vain yhteen asiaan ja tehdä sen paremmin kuin kilpailevat palvelut.

Kynnys Google Duon käyttöönotolle voi olla joillekin turhan korkea, sillä oman kontaktilistan joutuu kokoamaan täysin tyhjältä pöydältä. Asemansa jo vakiinnuttaneiden palveluiden, kuten Facebook Messengerin tai Skypen, käyttö voi tästä syystä olla jatkossakin houkuttelevampaa.WebRTC-tekniikkaan perustuvan Duon erityispiirteisiin kuuluu Knock-Knockiksi kutsuttu ominaisuus, jonka ansiosta videoyhteys soittajalta vastaanottajalle alkaa jo ennen kuin puhelu on varsinaisesti alkanut.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jarpoi0123 (vahvistamaton)

1

Ei ole ladattavissa google duo. Mitäs palturia tämä nyt on. En saa ladattua ohjelmaa mun Microsoft lumia 950. Puhelimeen. Eli ei ainakaan vielä ole ladattavissa. Miksi sitten ilmoittavat väärä tietoa et on ladattavissa.

Vastaa
PatrikSelin
PatrikSelin

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarpoi0123:

Ei ole ladattavissa google duo. Mitäs palturia tämä nyt on. En saa ladattua ohjelmaa mun Microsoft lumia 950. Puhelimeen. Eli ei ainakaan vielä ole ladattavissa. Miksi sitten ilmoittavat väärä tietoa et on ladattavissa.

Luetaan myös itse uutinen "...Google Duo -videopuhelusovellus on julkaistu Androidille ja iOS:lle".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.