Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnniBus julkaisi mobiilisovelluksen bussimatkojen varaukseen

1
Sami Koivunen

OnniBus julkaisi mobiilisovelluksen bussimatkojen varaukseen
Tuore mobiilisovellus toimii aluksi vain yhdellä reitillä.

OnniBus.comin kehittämällä sovelluksella voi varata kerta-, päivä-, viikko- ja kuukausilippuja. Ostettua lippua voi näyttää suoraan sovelluksesta bussiin kyytiin noustessa. Sovelluksesta näkee myös varaushistorian.

Sovellus on toistaiseksi julkaistu ainoastaan Android-käyttöjärjestelmälle ja sillä voi varata lippuja ainoastaan Porvoo-Helsinki-Porvoo-reitille.

On luonnollista tuoda OnniRider Porvoo-Helsinki-reitille, missä kulkee huomattava määrä ihmisiä. Applikaatio saa heti oivan tulikasteen ja me dataa muita hyödyntämissuunnitelmiamme varten
Lauri Helke, OnniBus.comin toimitusjohtajaOnniBus.com kertoi samalla lisäävänsä Helsingin ja Porvoon välistä vuorotarjontaa ja pysäkkien määrää.

OnniRider-sovelluksen voi ladata Androidille Google Play -kaupasta. Sovellukseen on tulevaisuudessa luvassa lisää reittejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja