Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pormestari raivostui Pokemon Gon takia – Kukaan ei kysynyt häneltä lupaa

1
Manu Pitkänen

Pormestari raivostui Pokemon Gon takia – Kukaan ei kysynyt häneltä lupaa
Pokémon Go on kiistatta tämän vuoden suurin mobiilipelijulkaisu, mutta suuresta suosiosta huolimatta kaikki eivät ole erityisen innostuneita pelistä. Esimerkiksi ranskalaisen Bressolles'n pormestaria harmittaa se, että kukaan ei kysynyt häneltä lupaa virtuaalisten monstereiden sijoittamisesta hänen kuntansa alueelle.

Pormestari Fabrice Beauvois kertoi uutistoimisto AP:lle, että hän on jo vaatinut sähköpostitse pelikehittäjä Nianticia lopettamaan Pokémonien lisääminen Bressolles'n alueelle. Noin 800 asukkaan kunnan korkeinta virkamiestä huolestuttaa erityisen paljon jalankulkijoiden turvallisuus, koska tuijottaessaan puhelimen näyttöä he eivät tule katsoneeksi eteensä. Ongelmaksi koetaan myös myöhään illalla kulkevat pelaajaryhmät.

Ongelmalliseksi Beauvois kokee myös sen, että Niantic ei ole kunnioittanut ranskalaista byrokratiaa. Ranskassa kahviloiden tai minkä tahansa yleisölle avoimen toiminnan avaamiseen tarvitaan paikallisen pormestarin hyväksyntä. Beauvois'n mielestä tämä vaatimus koskettaa myös Nianticia, vaikka monsterit ovatkin todellisuudessa virtuaalisia.Tähän mennessä Iran on kieltänyt Pokémon Gon kokonaan. Muutamissa muissa maissa Pokémon Golle on asetettu alueellisia rajoituksia kansalliseen turvallisuuteen vedoten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Nikotiko
Nikotiko

1

Kysytään toki jokaisesta maasta koko maapallolla missä näitä löytyy.. eihän se ole millään tavalla kohtuutonta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja