Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Duo nousi nopeasti ladatuimpien mobiilisovellusten joukkoon

Puhelinvertailu

Google Duo nousi nopeasti ladatuimpien mobiilisovellusten joukkoon
Aiemmin tällä viikolla julkaistu Google Duo nousi nopeasti latauslistojen kärkeen.

Yhdysvalloissa Google Duo nousi Google Play -kaupassa suosituimmaksi ilmaiseksi mobiilisovellukseksi ohittaen mm. Messengerin, Pokémon Gon ja Facebookin. Suomessa Duo julkaistiin tänään.

Duo on erittäin pelkistetty ja yksinkertainen sovellus videopuheluiden soittamiseen. Duo keskittyy vain yhteen asiaan ja pyrkii tekemään sen mahdollisimman hyvin. Sovellus onkin kerännyt poikkeuksellisen paljon hyviä arvosteluja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja