Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta uusi G9 Plus haastaa OnePlus 3:n

1
Puhelinvertailu

Huaweilta uusi G9 Plus haastaa OnePlus 3:n
Huawei on esitellyt uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä G9 Plus. Nimensä mukaisesti kyseessä on plussakokoinen puhelin – tai puhletti – joka ei kuitenkaan ole hinnalla pilattu.

Laite ei kilpailekaan hintansa tai speksien puolesta tämän hetken kuumimmalle puhletin, Galaxy Note 7:n kanssa. Keskiluokan Snapdragon 625 tosin riittää varmasti useimpien käyttöön ja saa laitteen luistamaan varsin jouhevasti, erityisesti koska näytön pikseleitä on renderöitävänä vain Full HD -resoluution verran.

Laittein muihin ominaisuuksiin lukeutuu mm. 3GB/32GB tai 4GB/64GB -muistikonfiguraatiot, varsin riittävä 3340 milliampeeritunnin akku, 16 megapikselin kamera 4K-videokuvauksella sekä sormenjälkilukija.

Kiinassa hinta on 2,399 paikallista valuuttaa, joka muuntuu n. 320 euroksi. Kyseessä on siis kova haastaja esimerkiksi toisen kiinalaisvalmistajan uusimmalle OnePlus 3 -mallille. Laite saapuu myyntiin 25. kuluvaa kuuta, mutta Suomeen saapumisesta ei ole vielä tietoa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Tomppa_78
Tomppa_78

1

Minun mielestä tuo laite ei kilpaile ollenkaan Oneplus 3:n kanssa, kuin hinnallaan. Oneplus 3 on high end-luokan laite, joka kilpailee ominaisuuksien puolesta muiden valmistajien parhaiden mallien kanssa, voittaen ne reilusti halvemmalla hinnallaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja