Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

EA Sports julkaisee FIFA Mobilen Androidille ja iOS:lle

2
Puhelinvertailu

EA Sports julkaisee FIFA Mobilen Androidille ja iOS:lle
EA Sports on Gamescomissa ilmoittanut julkaisevansa FIFA Mobilen maailmanlaajuisesti tänä syksynä Androidille ja iOS:lle, uutisoi Forbes.

FIFA Mobilessa on mukana 30 liigaa, 650 seuraa ja 17 000 jalkapalloilijaa. Uutena pelimuotona on mobiilialustoille suunniteltu Attack Mode, jossa pelaajat voivat pelata otteluita vuoropohjaisesti.

FIFA Mobileen tuodaan lisäksi mahdollisuus kokea oikeita jalkapallotapahtumia vaihtuvien minipelien avulla ja aiempien FIFA-pelien tapaan myös online-liigat ovat pelissä mukana.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Luulin et sais aikaa iloita mut eipä saanut. Fifa mobile ei tule windows alustalle. Mulla MICROSOFT LUMIA 950. ON HARVINAISTA HERKKUA JOS JOKU MUU KUIN MICROSOFT TEKEE PELIN TAI OHJELMAN JOKA TOIMISI WINDOWS PUHELIMELLA.

Vastaa
cpenter83
cpenter83

2

Vähän lähdekritiikkiä kiitos. Jos EA sportsin virallisten sivujen otsikko on Fifa Mobile (iOs, Android, Windows) niin luulisi tulevan myös kaikille kolmelle mainitulle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.