Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pienempi iPhonekin saa merkittäviä uudistuksia kameraan

Matti Vähäkainu

Pienempi iPhonekin saa merkittäviä uudistuksia kameraan
Useissa kuvissa ja dummy-laitteinakin vuotanut iPhone 7 on pintapuolisesti pitkälti edeltäjänsä kaltainen. Oikeastaan ainoa ulkoapäin nähtävä isompi muutos on kamerassa, erityisesti iPhone 7 Plus -mallin kohdalla, johon odotetaan tuplakameraa.

Vuotaneet tiedot kertovat nyt tosin, että myös pienemmän iPhonen kameraan on tulossa merkittäviä muutoksia. Jo kuvista on paljastunut, että kameramoduuli on edeltäjää suurempi, joka kertoo osaltaan, että kamera muuttuu jollain tapaa melko olennaisesti.

Tietojen mukaan pienempi iPhone 7 saa tänä vuonna vihdoin OIS:n eli optisen kuvanvakaimen. Ominaisuus löytyi jo viime vuonna iPhone 6s Plus -mallista, mutta pienempään malliin sitä ei ollu sijoitettu. Ominaisuus ei kerro miksi moduuli on suurempi tosin, sillä OIS voidaan mahduttaa myös pienempään kokoonpanoon, joten kenties tulossa on jotain uudistuksia mistä emme tiedä.

Kuvanvakaimen näennäisesti paljastavat kuvat eri iPhone-mallien kameramoduuleista julkaisi Nowhereelse.fr.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja