>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Laskettiinko Supercellin arvo väärin? Clash Royalen tuotot puolittuneet

Sami Koivunen

Laskettiinko Supercellin arvo väärin? Clash Royalen tuotot puolittuneet
SuperData Researchin mukaan Supercellin maaliskuussa julkaisema Clash Royale tuotti heinäkuussa "vain" 62 miljoonaa dollaria. Maaliskuussa peli tuotti 133 miljoonaa dollaria.

Yhdysvalloissa asuva mobiilipelialan analyytikko ja neuvonantaja Tero Kuittinen arvioi The Wall Street Journalinille, että Tencent tuskin sijoittaisi Supercelliin samalla tavalla Clash Royaleen, jos nykyiset tuottoluvut tiedettäisiin. Tencent osti kesäkuussa Supercellistä 84 prosentin osuuden 7,3 miljardilla dollarilla. Tuolloin Suomessa majaansa pitävän Supercellin arvoksi laskettiin 10,2 miljardia dollaria.

Clash Royalea alettiin levittää Kiinassa viime kuussa suositun WeChat-alustan kautta. Menestys Kiinassa olisi Supercellille nyt tärkeää, sillä ostoprosessi on yhä kesken. WSJ:n mukaan osto todennäköisesti toteutuu ja pankeista on jo hoidettu Tencentille 3,5 miljardin dollarin laina, mutta yksityiskohdissa on vielä pelivaraa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.