Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Nougat valmistui - Saapuu Nexus-laitteille lähiaikoina

1
Manu Pitkänen

Android Nougat valmistui - Saapuu Nexus-laitteille lähiaikoina
Google aloitti Android Nougatin julkisen testaamisen poikkeuksellisen aikaisin. Käyttöjärjestelmän kehitysversio oli ladattavissa jo maaliskuussa, vaikka uusin Android on esitelty perinteisesti vasta kesällä Google I/O -tapahtuman yhteydessä.

Aikaistetun aikataulun ansiosta Android Nougat myös valmistui varhaisessa vaiheessa: Googlen mukaan Nougat on nyt valmis ja päivitys tulee saataville tulevien viikkojen aikana Nexus-laitteiden sekä Pixel C -tabletin saataville OTA-päivityksenä. Ensimmäinen uusi Nougatin sisältävä älypuhelin on syyskuussa markkinoille saapuva LG V20.

Nougatin yksi tärkeimmistä uusista ominaisuuksista on tuki sovellusten rinnakkaiselle käytölle jaetulla näytöllä. Android-laitteiden omistajat ovat saattaneet tähänkin asti käyttää sovelluksia jaetulla näytöllä, mutta näissä tapauksissa kyse on ollut laitevalmistajan tarjoamasta ohjelmisto-ominaisuudesta. Nougatissa voi myös vaihtaa edelliseen sovellukseen nopeasti näpäyttämällä kahdesti kotinäppäimen vieressä olevaa niin sanottua Overview-painiketta.Aktiivisten pikaviestien kirjoittajien arkea on helpotettu mahdollistamalla viesteihin vastaaminen suoraan ilmoituksista käsin – ilman että mitään sovellusta pitää erikseen aukaista.

Nougat sisältää myös tuen Vulkan-grafiikkarajapinnalle sekä Googlen Daydreamille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja