Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaareva näyttö tulee iPhoneen ensi vuonna

2
Manu Pitkänen

Kaareva näyttö tulee iPhoneen ensi vuonna
Apple aikoo esitellä ensi vuonna kaarevalla näytöllä varustetun iPhone-mallin, uutisoi talousjulkaisu Nikkei. Muotoilullisesti kaarevanäyttöinen iPhone ottaa mallia Samsungin julkaisemista Edge-älypuhelimista.

Kaarevanäyttöinen iPhone ei kuitenkaan korvaa kumpaakaan nykyisistä malleista, vaan Applen tarkoituksena on lisätä se kolmanneksi vaihtoehdoksi tasanäyttöisten 4,7- ja 5,5-tuumaisten mallien rinnalle. Uuden mallin näytön koko on todennäköisesti 5,5 tuumaa tai suurempi. Samalla Apple ottaa askeleen kohti OLED-näyttöjä, mutta vielä ei ole varmuutta käytetäänkö OLED-tekniikkaa myös ensi vuoden tasanäyttöisissä malleissa.

Nikkei kertoi aiemmin iPhonien kokoonpanosta huolehtivan Foxconnin kehittävän lasisten takakuorien tuotantoa Applen tulevia puhelimia varten. Tulevista iPhoneista voi siis löytää yhteneviä piirteitä Galaxy S7 edgeen verrattuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja