Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go -onnettomuus johti naisen kuolemaan

1
Manu Pitkänen

Pokemon Go -onnettomuus johti naisen kuolemaan
Japanin poliisi on vahvistanut maan ensimmäisen Pokémon Go -peliin yhdistetyn kuolemantapauksen. Auto- ja pyöräonnettomuuksia on tapahtunut mobiilipelin takia heinäkuun julkaisun jälkeen Japanissa yhteensä 79 kappaletta.

Tokushiman poliisin mukaan 39-vuotias mies törmäsi kuorma-autolla kahteen tietä ylittäneeseen naiseen tiistai-iltana. Törmäys mursi kuolettavasti 72-vuotiaan naisen niskan ja aiheutti 60-vuotiaalle naiselle murtuman lantioalueelle. Kuorma-autoa ajanut mies myönsi pelanneensa ajon aikana Pokémon Go -peliä. Naiset ylittivät tietä kohdasta, jossa ei ollut suojatietä.

Pelin käynnistymisen yhteydessä pelaajia muistutetaan käyttöturvallisuuteen liittyvistä seikoista ja kehotetaan ottamaan aina huomioon ympäristön olosuhteet. Kehittäjä on yrittänyt muuttaa pelin toimintamekanismeja niin, ettei ajonaikainen pelaaminen olisi houkuttelevaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Ihan yhtä vaarallista kirjoittaa tekstaria vaikka Nokia 3310:llä ajaessa, Katse on tiessä kun ajetaan. Miten tuota on edes mahdollista pelata ajossa? Eikä se enää valita jos menet liian lujaa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja