>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin estät Facebookia pääsemästä käsiksi WhatsApp-tietoihisi

1
Manu Pitkänen

Näin estät Facebookia pääsemästä käsiksi WhatsApp-tietoihisi
WhatsApp aikoo jatkossa jakaa sen käyttäjiin liittyviä tietoja Facebookin ja sen omistuksessa olevien muiden yhtiöiden kanssa. Tietojen jakamisen voi kuitenkin halutessaan estää, kunhan on vain tarpeeksi tarkka.

WhatsAppin avaamisen yhteydessä sovellus ilmoittaa käyttöehtoihin tehdyistä muutoksista ja pyytää sinua hyväksymään nämä muutokset. Sovellus tarjoaa isoa vihreätä painiketta muutosten hyväksymiselle, mutta jos et halua antaa WhatsApp-tietojasi Facebookille, niin hyväksymispainiketta ei kannata painaa suoraan. Sen sijaan klikkaa auki näytön pohjassa oleva "Read More" -ilmoitus ja poista merkintä näytölle ilmestyvästä kyselystä.

Jos muutoksen on ehtinyt jo hyväksymään, niin tietojenvaihdon Facebookin kanssa voi estää 30 vuorokauden aikaikkunan puitteissa. Esto onnistuu avaamalla WhatsAppin tiliasetukset (WhatsApp > Asetukset > Tili) ja poistamalla hyväksyntä tietojen jakamiselle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.