Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go -pelaajille armahdus – Estot puretaan tietämättömyyden takia

1
Manu Pitkänen

Pokemon Go -pelaajille armahdus – Estot puretaan tietämättömyyden takia
Pokémon Gon kehittäjä Niantic kovensi muutama viikko sitten oleellisesti suhtautumistaan pelaamista helpottaviin huijauskeinoihin, mutta on nyt antanut hieman liekaa osalle estetyille pelaajille.

Nianticin toimitusjohtaja John Hanken kirjoittaman blogikirjoituksen mukaan osa estetyistä pelaajista on käyttänyt niin sanottuja add-on-karttoja, jotka näyttävät ympäristöön piilotettujen Pokémon-hahmojen tarkat sijainnit. Tässä ei sinällään ole mitään väärää, mutta pelaajat ovat tietämättään saattaneet tulla rikkoneeksi pelin käyttöehtoja, sillä samat sovellukset käyttävät pelaajia myös tiedonkeruuseen, joka kuormittaa Nianticin palvelimia ja rikkoo pelin käyttöehtoja.

Tietämättömyyden takia pelaajat on päätetty tietyissä tapauksissa armahtaa, joten he voivat nyt jatkaa pelaamista entiseen malliin, kunhan eivät käytä enää luvattomia sovelluksia.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja