Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli Gear S3:n – Sisältää poikkeuksellisen uuden ominaisuuden

2
Manu Pitkänen

Samsung esitteli Gear S3:n – Sisältää poikkeuksellisen uuden ominaisuuden
Samsung on esitellyt uuden Tizen-pohjaisen Gear S3 -älykellon. Kellosta tekee poikkeuksellisen sen sisältämä 1,3 tuuman pyöreä Allways On -tekniikkaa tukeva näyttö: kellotaulu näkyy siis aina, eikä ajan tarkistaminen vaadi laitteen herättämistä.

Gear S3 tulee myyntiin kahtena eri mallina: urheilukellojen muotoilusta vaikutteita saaneena Frontierina ja hienostuneempana Classicina. Ulkonäön lisäksi mallien teknisistä ominaisuuksista löytyy muutamia eroja, vaikka pääpiirteittäin kyseessä onkin sama kello. Frontier-malli tukee matkapuhelinverkkoa, joten se toimii puheluiden soittoa myöden omillaan, kun taas Classicissa langattomat yhteydet rajoittuvat Bluetoothiin ja Wi-Fiin. Frontier-malli on saanut myös IP68:n lisäksi myös MIL-STD-810G-kestävyysluokituksen.

Älykellot sisältävät kaksiytimisen Exynos 7270 -järjestelmäpiirin, 768 megatavua keskusmuistia ja neljä gigatavua tallennustilaa. Akkusta luvataan riittävän virtaa 4–5 päivän käyttöä varten. Hintaa Gear S3:lla on 399 euroa. Myyntiintulopäivä Suomessa ilmoitetaan myöhemmin


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

karmakameli
karmakameli

1

Pebblessä on aina ollut näyttö joka on jatkuvasti päällä, mutta ehkä se Samsungille on jotain uutta ja ihmeellistä.

Vastaa
arivesa
arivesa

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti karmakameli:

Pebblessä on aina ollut näyttö joka on jatkuvasti päällä, mutta ehkä se Samsungille on jotain uutta ja ihmeellistä.

Tuntuu olleen lähinnä toimittajalle. Ominaisuus kuluttaa virtaa,mutta jos asiakas tykkää on valmistajan helppo aktivoida.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja