Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti: Galaxy Note7:n myynti keskeytetty – ostajat voivat vaihtaa toiseen

14
Manu Pitkänen

Samsung vahvisti: Galaxy Note7:n myynti keskeytetty – ostajat voivat vaihtaa toiseen
Samsung on vahvistanut mediassa liikkuneet tiedot, joiden mukaan elokuun alussa esitellystä Galaxy Note7 -älypuhelimesta olisi löydetty akkuongelmia. Yhtiön mukaan se on saanut uutuuspuhelimen omistajilta tähän mennessä 35 ilmoitusta viallisista akuista.

Korealaisjätti jatkaa ongelman selvittelyä, mutta se on päättänyt varotoimenpiteenä keskeyttää Galaxy Note7:n myynnin kokonaan. Puhelimen myynti käynnistyy uudelleen, kun ongelma on paikallistettu ja saatu korjattua.

Puhelin tuli myyntiin muutamilla markkinoilla jo elokuun aikana, joten laitteita on ehtinyt päätyä kuluttajien käsiin runsaita määriä. Heille Samsung lupaa järjestää mahdollisuuden vaihtaa puhelin toiseen, jota voi käyttää turvallisin mielin. Puhelimen vaihto tapahtuu kuitenkin vapaaehtoisesti eli puhelimen omistajan on oltava itse aktiivinen asiassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

arivesa
arivesa

1

DW:n uutisissa IFA messuilta, sanoi Sampan pomo tuon 35 akkupaloa 01.09. mennessä. Lisäten että näinollen 24 kpl/miljoona toimitettua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iPhoneApple (vahvistamaton)

2

Ihmeen hiljaa on android fanipojat.
Kyllä jos applella oli käynyt moinen, niin olis semmone trolli päällä että... :D

Vastaa
arivesa
arivesa

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti iPhoneApple:

Ihmeen hiljaa on android fanipojat.
Kyllä jos applella oli käynyt moinen, niin olis semmone trolli päällä että... :D

Ero taitaa olla siinä, että tässä kun vikaosuus toistaiseksi on 2,4 promillen sadasosaa, Samsung myöntää sen ja reagoi. Apple perinteisesti vaikeni tai selitteli vaststaavia latauspaloja, määriä julkaisematta.

Vastaa
delic
delic

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:

Ero taitaa olla siinä, että tässä kun vikaosuus toistaiseksi on 2,4 promillen sadasosaa, Samsung myöntää sen ja reagoi. Apple perinteisesti vaikeni tai selitteli vaststaavia latauspaloja, määriä julkaisematta.

Luulisi ymmärtävän että tässä on nyt kyse ihan eri tilanteesta. Nyt puhutaan siitä, että 35 tapausta on tullut esiin parin VIIKON aikana. Se että muutamia iPhoneja ja samsungeja on ennenkin räjähtänyt vuosien saatossa nyt on vaan ikävä fakta, että elektroniikka on arvaamatonta.

Nyt puhutaan oikeasti todella isosta oikeasta ongelmasta. Kyllä tässä muuten vikaosuus on paljon paljon isompi kuin mitä iPhonen räjähtelyissä. Onkohan maailmalla edes näiden kaikkien vuosien aikana räjähtänyt noin monta iPhonea ja niitä on myyty satoja miljoonia.

Vastaa
arivesa
arivesa

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:

Ero taitaa olla siinä, että tässä kun vikaosuus toistaiseksi on 2,4 promillen sadasosaa, Samsung myöntää sen ja reagoi. Apple perinteisesti vaikeni tai selitteli vaststaavia latauspaloja, määriä julkaisematta.

Luulisi ymmärtävän että tässä on nyt kyse ihan eri tilanteesta. Nyt puhutaan siitä, että 35 tapausta on tullut esiin parin VIIKON aikana. Se että muutamia iPhoneja ja samsungeja on ennenkin räjähtänyt vuosien saatossa nyt on vaan ikävä fakta, että elektroniikka on arvaamatonta.

Nyt puhutaan oikeasti todella isosta oikeasta ongelmasta. Kyllä tässä muuten vikaosuus on paljon paljon isompi kuin mitä iPhonen räjähtelyissä. Onkohan maailmalla edes näiden kaikkien vuosien aikana räjähtänyt noin monta iPhonea ja niitä on myyty satoja miljoonia.


----
Siksi Samsung lopetti myynnin, ja ottaa takaisin kaikilta jotka haluaa, kunnes akkuongelma on selvitetty.

Vakava akkupalo näyttää tältä,mies menehtyi. Löytyy lisää kun etsii.
Mutta Apple ei tietenkään tapansa mukaan itse kerro mitään.

http://www.independent.co.uk/news/uk/ho...t-a6853601.html

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:

Ero taitaa olla siinä, että tässä kun vikaosuus toistaiseksi on 2,4 promillen sadasosaa, Samsung myöntää sen ja reagoi. Apple perinteisesti vaikeni tai selitteli vaststaavia latauspaloja, määriä julkaisematta.

Ero taitaa olla pääosin tulkitsijassa. Kuten yltä ilmenee tekee Apple aina väärin oli se sitten hiljaa tai kertoo asioista. Vastaavia paloja on ollut iPhonen kohdalla erittäin vähän, tällainen frekvenssi ei ole ollut lähelläkään. Suurimmassa osassa syynä on ollut laitteen kokema huomattava väkivalta tai halpa kiina-akku tai -laturi. Mitä Apple voisi tuolle tehdä? Estää kolmannen osapuolten osien käytön vahvalla teknisellä keinolla? Arvaan kyllä mitä sinä ja muut sanoisivat Applen toimista sitten...

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:


Onkohan maailmalla edes näiden kaikkien vuosien aikana räjähtänyt noin monta iPhonea ja niitä on myyty satoja miljoonia.

Varmasti 35 on mennyt yhdeksän vuoden aikana, mutta kahdessa viikossa ei todellakaan vaikka laitteita on jokunen kertaluokka enemmän.

Niitä on myyty yli miljardi, joista kaikki toki eivät enää käytössä. Pyöreä luku tuli täyteen heinäkuussa.

Vastaa
jartar
jartar

7

Kuinka köyhä elämän pitää olla, että vuodesta toiseen samat tyypit tulee trollaamaan jokaikiseen keskusteluun iPhone juttujaan? Jos nää jutut ei tule 12 vuotiaan kynästä niin on sanottava, että järkevän fanittamisen rajat on ylitetty jo aikoja sitten.

Otetaan järki käteen ja lähdetään siitä, että kyseessä on Samsungin moka. Se ei liity millään tavalla Andoidiin tai Appleen.

Vastaa
erppu
erppu

8

Samsung on ajanut itsensä miinaan. Kalliit hinnat, mitätön uudistuminen ja ennenkaikkea surkea ohjelmiston päivityspolitiikka takaavat merkin alamäen. Viimeisinpänä floppina huippupuhelin Note7:n akkujen räjähtely.
Myös merkin tempoilu markkinajulkistuksissa (Note5..6?) saa jotkut karttamaan ko. merkkiä. Ehkäpä ihmiset tajuavat halpojen kiina ilmiöiden kautta että kunnon puhelimeen ei olekkaan pakko laittaa lähes tonnia joka toinen vuosi. Harmi että Samsung ei näytä tajuavan tätä.

Vastaa
hiphei79
hiphei79

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti erppu:

Samsung on ajanut itsensä miinaan.Kalliit hinnat, mitätön uudistuminen ja ennenkaikkea surkea ohjelmiston päivityspolitiikka takaavat merkin alamäen

ite en yleensä ota kantaa mikä puhelin kenelläkin on...mutta >>>


Vastaa
perhana
perhana

10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hiphei79:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti erppu:

Samsung on ajanut itsensä miinaan.Kalliit hinnat, mitätön uudistuminen ja ennenkaikkea surkea ohjelmiston päivityspolitiikka takaavat merkin alamäen

ite en yleensä ota kantaa mikä puhelin kenelläkin on...mutta >>>
Idioottimaisuuksiin ei pitäisi edes ottaa kantaa, mutta onhan tuo niin facepalmin paikka kun vihjaillaan että tyypillä joka arvostelee Samsungia ja kirjoituksensa perusteella selvästikkin fanittaa (ihan aiheesta) halpoja kiina-puhelimia kalliiden puhelimien sijaan, olisi iPhone, ja sitten vielä vedetään kuva jossa iPhonea verrataan Googlen Nexus 4:ään joka on siis LG:n valmistama eikä suinkaan Samsungin :DDD hiphei mikä järjenjuoksu

Vastaa
jartar
jartar

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hiphei79:


ite en yleensä ota kantaa mikä puhelin kenelläkin on...mutta >>>


Ja tämän älynväläyksen jälkeen päätit kirjoittaa täysin aiheeseen liittymättömän päivityksen. On se toki hyvä, että osaa kirjoittaa, mutta kyllä ensin kannattaisi opetella lukemaan.

Vastaa
hiphei79
hiphei79

12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hiphei79:


ite en yleensä ota kantaa mikä puhelin kenelläkin on...mutta >>>


Ja tämän älynväläyksen jälkeen päätit kirjoittaa täysin aiheeseen liittymättömän päivityksen. On se toki hyvä, että osaa kirjoittaa, mutta kyllä ensin kannattaisi opetella lukemaan.

lähinnä noista uudistamis kitinöistä laitoin vertailun :P

elkää ny vetäkö herneit nekkuun =D

Vastaa
jartar
jartar

13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hiphei79:


lähinnä noista uudistamis kitinöistä laitoin vertailun :P

elkää ny vetäkö herneit nekkuun =D


Ja vertailu liittyi itse aiheeseen ja Samsungiin yhtä paljon kuin talvirengasvertailu...

Vastaa
rroisto
rroisto

14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti iPhoneApple:

Ihmeen hiljaa on android fanipojat.
Kyllä jos applella oli käynyt moinen, niin olis semmone trolli päällä että... :D

Fanipoikia on vain Applella. Ihmisille on ihan sama,mikä merkki siinä Käpylässä on. iTardeille merkki on tärkein.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.