Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Viime hetken tiedot: Tällainen iPhone 7 on

1
Manu Pitkänen

Viime hetken tiedot: Tällainen iPhone 7 on
Applen odotetaan esittelevän iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan tulevana keskiviikkona, mutta se ei estä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuota spekuloimasta uusien puhelimien teknisillä ominaisuuksilla jo nyt. Hän ei usko puhelimien olevan useista muutoksista huolimatta jättimenestys, koska niiden muotoilu on pysynyt suurilta osin ennallaan.

Kuon mukaan Apple on päättänyt poistaa 16 ja 64 gigatavun mallit kokonaan iPhone 7 -mallistosta ja korvannut ne 32 gigatavun versiolla. Tallennuskapasiteettivaihtoehtojen lukumäärä on kuitenkin pysynyt samana sillä uutena mallina tarjotaan nyt 256 gigatavua. Värivaihtoehtojen määräkin kasvaa viiteen, kun tähtiharmaan tilalle tulee mattapintainen ja kiiltävä musta – iPhone 7:ää myydään myös hopeana, kultaisena ja punakultaisena.

iPhone 7 Plussan kaksoiskamera tulee varmasti ottamaan suuren osan mediahuomiosta, mutta Kuon tietolähteet eivät paljasta kovinkaan paljoa siitä. Puhelimen kamerassa käytetään ilmeisesti laajakulma- ja telelinssiä, jolloin käyttäjä voi zoomata kohteeseen optisesti kuvanlaadun heikentymättä. iPhonen salaman LEDien määräkin tuplaantuu kahdesta neljään.


Puhelimsita löytyy lisäksi uusi Apple A10 -järjestelmäpiiri, jonka maksimikellotaajuus on Kuon mukaan korotettu jopa 2,45 gigahertsiin. Viime vuonna esiteltyä 3D Touch -tekniikkaa on parannettu ja kotinäppäin on muuttunut kapasitiiviseksi.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

delic
delic

1

"Puhelimen kamerassa käytetään ilmeisesti laajakulma- ja telelinssiä, jolloin käyttäjä voi zoomata kohteeseen optisesti kuvanlaadun heikentymättä."

On kyllä huikeaa jos on totta, tämä nostaisi kännykkäkuvaamisen täysin uudelle tasolle.

Nykyisillä älypuhelimilla kun on turha käyttää zoomia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja