Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Aasialaissivusto sai iPhone 7:n käsiinsä, paljasti tietoja

1
Matti Vähäkainu

Aasialaissivusto sai iPhone 7:n käsiinsä, paljasti tietoja
Vietnamilainen verkkosivusto Tinhte.vn on aiemminkin julkaissut tietoja vielä esittelemättömistä laitteista, mutta tällä kertaa herrojen verkkoon on jäänyt astetta isompi kala, mikäli tietoja on uskominen. Sivuston tekijöillä on ollut käytössä aito iPhone 7 -puhelin, jota on käsitelty pikaisesti hands-on-tyylisesti.

Sivusto vahvistaa jo aiemmin huhutut ominaisuudet ja niiden puutteet, kuten kuulokeliittimen poistumisen. Väitetysti tulossa on myös musta malli ensimmäistä kertaa vuosiin, kuten on aiemminkin huhuttu. Valitettavasti sivustolla ei ole mitään videomateriaalia toimivasta laitteesta, joten vahvistusta heidän väitteilleen aidosta ja toimivasta iPhone 7:stä ei ole.

Tinhten mukaan iPhone 7:n uusi kamera pystyy kuvaamaan 4K-videota peräti 60 kehyksen sekuntinopeudella, joka osaltaan selittää myös merkittävästi suuremmat tallennustilat. Mitään kovinkaan erikoisia paljastuksia vietnamilaissivuston hands-on ei kerro, joten joudumme näillä näkymin odottelemaan Applen tilaisuuteen asti.


Ehkäpä testi perustuukin vain huhupuheisiin? Onneksi emme joudu enää odottamaan kauan, sillä Apple esittelee uutuuslaitteensa huomenna ja myynti alkaa väitetysti jo 10 päivän kuluttua eli 16. syyskuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

muppis
muppis

1

Lainaus:

peräti 60 kehyksen sekuntinopeudella


Kehykset on valokuvissa, joita voidaan ottaa 60 kertaa sekunnissa ja saada siitä video jonka nopeus on 60 kuvaa sekunnissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja