Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple esitteli Watch Series 2 -älykellon – sisältää GPS:n ja kestää vettä

1
Sami Koivunen

Apple esitteli Watch Series 2 -älykellon – sisältää GPS:n ja kestää vettä
Apple on julkaissut Apple Watch Series 2 -älykellon.

Watch Series 2 on vedenpitävä 50 metriin asti ja sisältä täysin uudistettu. Uuden kaksiytimisen S2-piirin suorittimen kerrotaan olevan kaksi kertaa tehokkaampi. Näyttö on kaksi kertaa aiempaa kirkkaampi ja kelloon on lisäksi asennettu sisäänrakennettu GPS. Akun luvataan kestävän käyttöä yhden päivän.

Ulkoisesti neliskanttinen kello muistuttaa paljon edeltäjäänsä. Watch 2:ssa on käyttöjärjestelmänä jo kesäkuussa ensimmäisen kerran esitelty WatchOS 3.

18 kuukautta sitten julkaistu ensimmäinen Apple Watch on yhtiön mukaan markkinoiden suosituin älykello. Apple ja Nike tuovat yhteistyössä markkinoille myös Apple Watch Nike+ -älykellon, joka on suunnattu erityisesti kuntoilijoille. Myyntiin tulee myös aiemman Watchin tapaan muotitalo Hermèsin kanssa suunnitellut versiot, joista löytyy nahkaranneke.

Julkistustapahtumassa esiintynyt Nianticin toimitusjohtaja kertoi Pokemon Gon saapuvan Apple Watchille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja