Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Maailman suurin lentoyhtiö kuuluttaa koneissa: "Jos mukanasi on Note7..."

Puhelinvertailu

Maailman suurin lentoyhtiö kuuluttaa koneissa: Jos mukanasi on Note7...
Kuten kerroimme perjantaina Yhdysvaltain ilmailuhallinto FAA otti kantaa Samsungin ongelmiin Galaxy Note7 -mallin kanssa. Suosituksena kerrottiin, että Note7:ää ei käytetä tai ladata lentokoneessa ollessa. Myöskään ruumaan meneviin matkatavaroihin sitä ei tulisi laittaa.

Sittemmin viranomaiset ovat vedonneet ihmisiin, ettei laitetta käytettäisi lainkaan ja ne olisikin syytä palauttaa pikimmiten takaisin Samsungille vaihtoa varten. Näin olisi tullut toimia myös laitteen kohdalla, joka aiheutti hiljattain palovammoja 6-vuotiaalle.

Nyt Puhelinvertailun saamien tietojen mukaan maailman suurin lentoyhtiö American Airlines tiedottaa matkustajille Galaxy Note7:n vaaroista. Muut lentoyhtiöt ovat myös antaneet lausuntoja, joissa halutaan välttää riskialttiin puhelimen käyttö ja lataus. American Airlinesin lennoilla lentohenkilöstö on lisännyt uuden pyynnön perinteisen elektronisten laitteiden käyttöön liittyvän ohjeistuksen päätteeksi.Nyt matkustajia kehotetaan sulkemaan laitteet nousun ja laskun ajaksi, jonka lisäksi lentohenkilöstö pyytää matkustajia pitämään mahdolliset Galaxy Note7 -puhelimet pois päältä. Niin ikään Note7:n lataamista pyydetään välttämään. Jos mukana Note7:n niin se tulee siis pitää pois päältä ja irti laturista.

Kaikki eivät ole selkeästi vielä kuulleet uutisia Galaxy Note7:n räjähtävistä akuista, sillä samaisella lennolla kuultiin jopa kommentteja, joissa lentohenkilöstön pyyntöä epäiltiin vitsiksi. Räjähdysalttiiden tavaroiden kanssa lentoyhtiöt ovat kuitenkin niin tarkkoja, että vitsailua tuskin tapahtuu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja