Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Viranomainen paljasti iPhonen akkutiedot

Manu Pitkänen

Viranomainen paljasti iPhonen akkutiedot
Uusien iPhonien julkistustilaisuuksista Apple jättää joka kerta mainitsematta ainakin kaksi asiaa: puhelimien akun kapasiteetin sekä käyttömuistin määrän. Nämä kaksi teknistä tietoa kuitenkin selviää muita reittejä pitkin.

Käyttömuistin määrä selviää yleensä helposti esimerkiksi Geekbench-tuloksista. iPhone 7 Plus on jo testattu kyseisellä suorituskykyohjelmalla ja se kertoo laitteen muistin määräksi kolme gigatavua. iPhone 7 -sarjan puhelimien akun kapasiteetti on jäänyt tähän saakka vain huhupuheiden varaan.

Kiinan televalvonnasta vastaavalle viranomaiselle, TENAA:lle, jätettyjen dokumenttien tiedoista varmistuu kuitenkin myös akun kapasiteettitiedot. Dokumenttien mukaan iPhone 7:ssä käytetään 1960 milliampeeritunnin akkua ja iPhone 7 Plussasta löytyy 2900 milliampeeritunnin akkua. Akut ovat suunnilleen 10 prosenttia suurempia kuin iPhone 6s -sukupolven puhelimissa.Vaikka puhelimissa käytetään vähävirtaisempia komponentteja kuin aiemmin, niin isommille akuille on kuitenkin tarvetta. Esimerkiksi näytön maksimikirkkaus on kasvanut 25 prosentilla, mikä tarkoittaa myös suurempaa virrankulutusta aurinkoisella säällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja