Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn huippupuhelimen kylkiäisenä 200 euron kuulokkeet

Puhelinvertailu

Sonyn huippupuhelimen kylkiäisenä 200 euron kuulokkeet
Sony on vaeltanut älypuhelinvalmistajien keskikastissa vuosikausia, joka erittäin tiukassa kilpailussa tarkoittaa suhteessa suurelle organisaatiolle usein tiukkoja aikoja. Yhtiö onkin pienentänyt osastoa merkittävästi ja saanut keskinkertaiset myyntimäärät kannattamaan.

Samalla yhtiö on vähentänyt laitejulkistusten määrää, joka tarkoitti parhaimmillaan kahdesti vuodessa uutta lippulaivamallia. Nyt esimerkiksi Applen tapaan Sonylla on vuosittain vain yksi uusi huippumalli, joka esitellään syksyisin. Tällä kertaa malli kantaa nimeä Xperia XZ.

Vaikka toimintaedellytykset on saatu yhtiöllä jotakuinkin kuntoon, niin suksee ei ole vielä varmaa. Samsungilta markkinaosuuden saaminen on vaikeaa, joten Sonyn uusi kylkiäiskampanja ei ole yllätys.

Sony tarjoaa nyt Xperia XZ:n ennakkotilaajille 199 euron XB950BT-kuulokkeita (kuvassa) kaupan päälle. Tarjous on voimassa 10.10. asti. Xperia XZ:n hinta on Suomessa 699 euroa.


Valitettavasti Xperia XZ ei ole käynyt läpi testiämme, joten laitteen kyvykkyydestä ei ole parasta mahdollista tietoa. Toivottavasti kerkeämme julkaista arvostelun ennen tarjouksen päättymistä

Sonylla on hyvä paikka yrittää kiriä etumatkaa kiinni, kun Samsungin uusi Note7 on ollut ongelmissa. Samsung on tarjonnut kylkiäisenä Gear VR -virtuaalitodellisuuslaitetta mm. Galaxy S7:n ennakkotilaajille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja