Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin turvallisen Galaxy Note 7:n tunnistaa viallisesta

2
Manu Pitkänen

Näin turvallisen Galaxy Note 7:n tunnistaa viallisesta
Samsung ja tuoteturvallisuutta valvova CPSC ovat ilmoittaneet käynnistävänsä Galaxy Note 7:n kohdalla virallisen takaisinkutsun, jonka tavoitteena on saada vialliset puhelimet pois markkinoilta ja korvata ne turvallisiksi todetuilla malleilla.

Osa markkinoille ehtineistä puhelimista tulee kuitenkin varmasti jäämään käyttöön, joten Galaxy Note 7:n hankintaa käytettynä harkitsevalle olisi hyödyllistä tietää onko puhelimen akku mahdollisesti viallinen vai ei. Kysymys kuuluukin, mistä puhelimet voi erottaa toisistaan? Samsung on päättänyt ZDNetin mukaan helpottaa tunnistamista yksinkertaisella kikalla: akun varaustasoindikaattorin väri muutetaan valkoisesta vihreäksi.

Vanhoissa ja mahdollisesti viallisissa puhelimissa akun varaustaso merkitään siis valkoisella kuvalla, kun taas uusissa malleissa akun kuva ilmoituspalkissa on vihreä.

Samsungin Amerikan liiketoimintojen operatiivinen johtaja Tim Baxter julkaisi Galaxy Note 7 -ongelmien takia videon, jossa hän pyytää anteeksi Samsungin epäonnistutta laadunvalvontaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja