Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: iPhone 7 Plussasta kuuluu outoja ääniä

2
Manu Pitkänen

Video: iPhone 7 Plussasta kuuluu outoja ääniä
Ensimmäisten joukossa iPhone 7 Plussan ostaneet kuluttajat ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa, että puhelin pitää tavallista raskaammissa käyttötilanteissa sihisevää ääntä. Ääni on taltioitu jutun lopusta löytyvään videoon.

Videolla kuultava ääni kuului samalla kun asetuksia palautettiin puhelimeen iCloud-pilvipalvelusta. Tämä saattaisi viitata siihen, että äänen aiheuttaa modeemi tai joku muu matkapuhelinyhteyden ylläpitoon tarvittava komponentti. Apple on käyttänyt pitkään puhelimissa Qualcommin modeemeja, mutta tänä vuonna se lisäsi Intelin toiseksi komponenttitoimittajaksi. On tietysti täysin mahdollista, että jostain täysin muusta komponentista johtuva ns. coil whine -melu.

Puhelin kannattaa joka tapauksessa käydä vaihtamassa toiseen, mikäli sinulle on myyty ylimääräisiä ääniä pitävä laite.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Abcabc375
Abcabc375

1

Ääni on kuulunut aiemminkin iPhoneissa ja kaikissa puhelimissa. Ääni tulee kaiuttimesta, ottaa jotenkin häiriötä antennista

Vastaa
muppis
muppis

2

Kuuntelin tuon ja pari muuta videota. Minusta aika selkeä modeemin aiheuttama häiriöhurina. Kokeilkaa vahvistinta vasten, että meneekö sen ottaman häiriön kanssa yksiin, niin sillähän se selviää onko modeemi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja